AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe çarşaf asmak

Kahve falında ipe çarşaf asmak

Kahve falında ipe çarşaf asmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ipe çarşaf asmak gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Kahve falında ipe çarşaf asmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak kazancının azalmayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalettir.

Kahve falında balkona çarşaf asmak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yatak çarşafı asmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çarşaf asmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında ipe havlu asmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iple kendini asmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir