AnaSayfa / Genel / Kahve falında surat asmak

Kahve falında surat asmak

Kahve falında surat asmak kısmetinin hep açık olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında surat asmak gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında suratını asmak uzun uzun dalıp gideceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında surat asmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük surat görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında surata tükürmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işaret eder.

Kahve falında suratı yanmak amaçlarına ulaşmaya, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asık suratlı birini görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalettir.

Kahve falında köpek suratlı insan görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratında sivilce görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir