AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantaya para koymak

Kahve falında çantaya para koymak

Kahve falında çantaya para koymak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, gelirinin garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantaya para koymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında çantaya para koymak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çantaya kıyafet koymak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantaya altın koymak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında çantaya sigara koymak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çantaya ekmek koymak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet eder.

Kahve falında çanta koymak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çantaya eşya koymak variyet sahibi olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Kahve falında parayı cüzdana koymak ruhunun şifa bulacağına, ruhunu güzelleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir