AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantaya altın koymak

Kahve falında çantaya altın koymak

Kahve falında çantaya altın koymak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çok eğleneceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çantaya altın koymak gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında çantaya altın koymak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında çantaya eşya koymak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çantaya sigara koymak aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantaya ekmek koymak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çantaya para koymak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çantaya kıyafet koymak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işaret etmektedir.

Kahve falında çanta koymak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında cebine altın koymak muradına eremeyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir