AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantaya sigara koymak

Kahve falında çantaya sigara koymak

Kahve falında çantaya sigara koymak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, iş hayatında rahat edileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında çantaya sigara koymak gördüyseniz:

  • İnsanların sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız.

Kahve falında çantaya sigara koymak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çantaya ekmek koymak kişinin hayırlı yollara gireceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işarettir.

Kahve falında çantaya altın koymak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çantaya para koymak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çanta koymak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çantaya eşya koymak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantaya kıyafet koymak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında taş koymak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir