AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta koymak

Kahve falında çanta koymak

Kahve falında çanta koymak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Kahve falında çanta koymak gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Kahve falında çantaya ekmek koymak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çantaya sigara koymak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çanta koymak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında çantaya kıyafet koymak onunla güzel bir ilişki kuracağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çantaya para koymak umutlarının kendisine hayır getireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çantaya eşya koymak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Kahve falında çantaya altın koymak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avucuna altın koymak ondan faydalanacağına, çok mutsuz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir