AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantaya ekmek koymak

Kahve falında çantaya ekmek koymak

Kahve falında çantaya ekmek koymak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, başarılarının devamının geleceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında çantaya ekmek koymak gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Kahve falında çantaya ekmek koymak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çantaya para koymak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çantaya altın koymak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında çantaya kıyafet koymak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çanta koymak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantaya sigara koymak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında çantaya eşya koymak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında ekmeği poşete koymak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir