AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantaya eşya koymak

Kahve falında çantaya eşya koymak

Kahve falında çantaya eşya koymak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların çabucak halledileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işarettir.

Kahve falında çantaya eşya koymak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Kahve falında çantaya eşya koymak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantaya ekmek koymak başarıyla geleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çantaya kıyafet koymak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına inanılır.

Kahve falında çantaya altın koymak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta koymak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çantaya sigara koymak bol muhabbette kalacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantaya para koymak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşyaları valize koymak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir