AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı cüzdana koymak

Kahve falında parayı cüzdana koymak

Kahve falında parayı cüzdana koymak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, başarılı bir kişi olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında parayı cüzdana koymak gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Kahve falında kağıt para cüzdana koymak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına yorulur.

Kahve falında cüzdana para koymak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdanına para koymak bunun şans olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdana kağıt para koymak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parayı cüzdana koymak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdanına para koyduğunu görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine para koymak belli bir kazanç elde edileceğine, borçlarının kapacağına alamet eder.

Kahve falında para alıp cebine koymak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, herkesin desteğinin alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir