AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantaya kıyafet koymak

Kahve falında çantaya kıyafet koymak

Kahve falında çantaya kıyafet koymak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çantaya kıyafet koymak gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Kahve falında çantaya kıyafet koymak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantaya eşya koymak üzüntülerin gideceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çantaya ekmek koymak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Kahve falında çantaya altın koymak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında çantaya para koymak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kazançlarının gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantaya sigara koymak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işarettir.

Kahve falında çanta koymak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bavula kıyafet koymak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir