AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyaları valize koymak

Kahve falında eşyaları valize koymak

Kahve falında eşyaları valize koymak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaları valize koymak gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Kahve falında valize eşya koymak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaları valize koymak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valize elbise koymak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında valize ayakkabı koymak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında elbiseleri valize koymak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, hidayete ermeyi de başaracağına rivayet eder.

Kahve falında valize çamaşır koymak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Kahve falında valize eşya toplamak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bavula eşya koymak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir