AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği poşete koymak

Kahve falında ekmeği poşete koymak

Kahve falında ekmeği poşete koymak zor ve kötü günlerin geleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kişinin yasa düşeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği poşete koymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında poşete ekmek koymak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, düşünceli ve dalgın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği poşete koymak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi poşete koymak şansın kaçacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işarettir.

Kahve falında poşete balık koymak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşete koymak falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı poşete koymak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında poşete toprak koymak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşette ekmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir