AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantanın sapının koptuğunu görmek

Kahve falında çantanın sapının koptuğunu görmek

Kahve falında çantanın sapının koptuğunu görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işaret eder.

Kahve falında çantanın sapının koptuğunu gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Kahve falında çanta sapı görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantanın sapının koptuğunu görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek sapı görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saplı süpürge görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keser sapı görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sapka giymek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir