AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbine bıçak saplanmak

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kötü işlere girmeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, patron olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak geçiminin zor hale geleceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine alamet etmektedir.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, elinin de bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı saplı bıçak görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sapsız bıçak görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işarettir.

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir