AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sapka giymek

Kahve falında siyah sapka giymek

Kahve falında siyah sapka giymek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, özel hayatının renkleneceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında siyah sapka giymek gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında siyah sapka giymek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sapka giymek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saplı süpürge görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Kahve falında sapsız keser görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bahtın açık olmasına inanılır.

Kahve falında kara saplanmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında kürek sapı görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir