AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta sapı görmek

Kahve falında çanta sapı görmek

Kahve falında çanta sapı görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında çanta sapı gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında çanta sapı görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine inanılır.

Kahve falında çantanın sapının koptuğunu görmek elinize para geçeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura saplanmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sapsız bıçak görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında sap tarlası görmek rahat nedir öğreneceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mısır sapı görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir