AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi saplı bıçak görmek

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, inancının eksileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Kahve falında mavi saplı bıçak gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak sapı görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, zorluklarını aşacağına tabir olunur.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine inanılır.

Kahve falında bıçak saplanması görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında saplanmış bıçak görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir