AnaSayfa / Genel / Kahve falında keser sapı görmek

Kahve falında keser sapı görmek

Kahve falında keser sapı görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, hayallerinin yıkılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında keser sapı gördüyseniz:

  • Öğrenmek, öğretmek veya yeni kişiler, yerler ya da keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sapsız keser görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında keser sapı görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek keserken görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulur.

Kahve falında birini et keserken görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında birini odun keserken görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adamı keserek öldürmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine inanılır.

Kahve falında et keserken görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, geçim derdine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir