AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek sapı görmek

Kahve falında çiçek sapı görmek

Kahve falında çiçek sapı görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, aksiliklerin son bulacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulur.

Kahve falında çiçek sapı gördüyseniz:

  • Elde edeceğiniz önemli miktardaki parayı iyi değerlendirin.

Kahve falında çiçek sapı görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı saplı bıçak görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sapsız gül görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak saplanması görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek özgüveninin yerine geleceğine, hatalarından erken döneceğine delalet eder.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çantanın sapının koptuğunu görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir