AnaSayfa / Genel / Kahve falında saplı süpürge görmek

Kahve falında saplı süpürge görmek

Kahve falında saplı süpürge görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında saplı süpürge gördüyseniz:

  • Duygusal problemleri hızla çözmek daha kolay olabilir.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Kahve falında saplı süpürge görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge sapı görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında sapsız keser görmek kendine geleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kazma sapı görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak saplanması görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çamura saplanmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir