AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta almaya gitmek

Kahve falında çanta almaya gitmek

Kahve falında çanta almaya gitmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, tüm özlemini gidereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında çanta almaya gitmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde belli belirsiz zorlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında çantayı alıp gitmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta almaya gitmek aksine daha da zorlaştıracağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Kahve falında çanta almayı görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta alırken görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında almanyauya gitmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında lokum almaya gitmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kömür almaya gitmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek almaya gitmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir