AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek almaya gitmek

Kahve falında ekmek almaya gitmek

Kahve falında ekmek almaya gitmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, hasret ve özlem gidereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek almaya gitmek gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında ekmek almaya gitmek sevindirici haberler alınacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında fırından ekmek alıp yemek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden ekmek alıp yemek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden ekmek alıp yemek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden ekmek alıp yemek hasretin biteceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz almaya gitmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantayı alıp gitmek gam ve keder çekmeyeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir