AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür almaya gitmek

Kahve falında kömür almaya gitmek

Kahve falında kömür almaya gitmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür almaya gitmek gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kömür almaya gitmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, işlerini hafifleteceğine yorulur.

Kahve falında ilaç almaya gitmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı almaya gitmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bavulu alıp gitmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında soğan almaya gitmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalettir.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Kahve falında çanta almaya gitmek bedeninin de iyileşeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında şeker almaya gitmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir