AnaSayfa / Genel / Kahve falında almanyauya gitmek

Kahve falında almanyauya gitmek

Kahve falında almanyauya gitmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, lüks içinde olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında almanyauya gitmek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmamanız durumunda, yanlış seçimler yapabilir veya belli olaylardan sıkıntı duyabilirsiniz.

Kahve falında çay almaya gitmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında koyun almaya gitmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev almaya gitmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında abdest almaya gitmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında halı almaya gitmek evlenme yolunda adım atacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında silah almaya gitmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun almaya gitmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir