AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta almayı görmek

Kahve falında çanta almayı görmek

Kahve falında çanta almayı görmek anne babanın birbirine düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, güzel günler yaşayacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta almayı gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çanta almaya gitmek eskileri yâd edeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet eder.

Kahve falında çanta almayı görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında çantayı alıp gitmek iş için gurbete gidileceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında çanta alırken görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında azrailin can almaya geldiğini görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev satın almaya çalışmak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnında şişlik görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir