AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantayı alıp gitmek

Kahve falında çantayı alıp gitmek

Kahve falında çantayı alıp gitmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında çantayı alıp gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da özel yaşamınızı geliştirmek için neler yapmanız gerektiğine odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında çantayı alıp gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işarettir.

Kahve falında çanta almaya gitmek verilen kararların geri çekileceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında çanta almayı görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta alırken görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işarettir.

Kahve falında pasta almaya gitmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalet eder.

Kahve falında tatlı almaya gitmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, iyi geçineceğine işaret eder.

Kahve falında uçağa binip almanyaya gitmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik almaya gitmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir