AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum almaya gitmek

Kahve falında lokum almaya gitmek

Kahve falında lokum almaya gitmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, dertlerden kurtulmaya, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında lokum almaya gitmek gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Kahve falında lokum almaya gitmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında elbise almaya gitmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında uçakla almanyauya gitmek şöhret elde edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet eder.

Kahve falında pasta almaya gitmek takdir toplayacak işler yapacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çantayı alıp gitmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt almaya gitmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında simit almaya gitmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin almaya gitmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir