AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta alırken görmek

Kahve falında çanta alırken görmek

Kahve falında çanta alırken görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında çanta alırken gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Kahve falında çanta alırken görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında çanta almayı görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta almaya gitmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında çantayı alıp gitmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata alıp yemek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Kahve falında verilen eti almamak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında almanyada olmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir