AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı horoz görmek

Kahve falında canlı horoz görmek

Kahve falında canlı horoz görmek elindeki işi rayına oturtacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı horoz gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Kahve falında canlı horoz görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında horozun ısırdığını görmek hayır işleri yapacağına, malının ve kazancının tam olacağına yorulur.

Kahve falında horoz ve civciv görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz kafası görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında horoz kesmek yemek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek horoz görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kümeste horoz görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına inanılır.

Kahve falında konuşan horoz görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir