AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz kafası görmek

Kahve falında horoz kafası görmek

Kahve falında horoz kafası görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında horoz kafası gördüyseniz:

  • Planlarınızı kendi başınıza uygulamaya çalışmanın maddi getirileri olabilir, tasarruf şansı doğurabilir.

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz kafası görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz kafası koparmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında horozun kafasını koparmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz sesi görmek neşesine kavuşacağına, hak yolunu tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozun görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir