AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek horoz görmek

Kahve falında erkek horoz görmek

Kahve falında erkek horoz görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, dolayısıyla geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek horoz gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Kahve falında erkek horoz görmek kısmetlerinin de kapanacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok horoz görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalettir.

Kahve falında horoz eti görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, haksızlık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öten horoz görmek dilediği gibi harcama yapacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında horozla mücadele etmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında hasta horoz görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında kucağında horoz görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve horoz görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, güzel günler için çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir