AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümeste horoz görmek

Kahve falında kümeste horoz görmek

Kahve falında kümeste horoz görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret eder.

Kahve falında kümeste horoz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümeste horoz görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kümeste yumurta görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kümesi görmek darlanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kümese girmek işlerinin hemen hallolacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kümes ve yumurta görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kümeste tavuklar görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir