AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz kesmek yemek

Kahve falında horoz kesmek yemek

Kahve falında horoz kesmek yemek aniden evlilik kararı alacağına, dinde olgunlaşacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, sevdiklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında horoz kesmek yemek gördüyseniz:

  • Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz.

Kahve falında horoz kesmek yemek çok rahat bir hayata adım atacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah horoz kesmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, yakın akrabadan gelecek habere delalet etmektedir.

Kahve falında horoz kesmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında horozu kesmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında horoz başı kesmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz eti yemek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz yemek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir