AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun ısırdığını görmek

Kahve falında horozun ısırdığını görmek

Kahve falında horozun ısırdığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, keyfin bozulacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, çok sayıda borca gireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horozun ısırdığını gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında horoz ısırdığını görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında horoz ısırmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına inanılır.

Kahve falında horozun ısırdığını görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz dövmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına inanılır.

Kahve falında horoz şekeri görmek gelişiminin hız kazanacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz çiftleşmesi görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, ağlayacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında sarı horoz görmek işlerin yoluna sokulacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir