AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı birini mezara koymak

Kahve falında canlı birini mezara koymak

Kahve falında canlı birini mezara koymak büyük atılımlar yapılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, enerjisini toplayacağına, zor durumların biteceğine alamet eder.

Kahve falında canlı birini mezara koymak gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Kahve falında canlı birini mezara koymak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı mezara koymak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmeden mezara koymak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini mezara koymak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara taş koymak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir