AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı mezara koymak

Kahve falında canlı mezara koymak

Kahve falında canlı mezara koymak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı mezara koymak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Kahve falında canlı mezara koymak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında canlı birini mezara koymak üzüntülü haberler alacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak yeni bir ortama gireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini mezara koymak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini mezara koymak başarısının ve mutluluğunun artacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara insan koymak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği mezara koymak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Kahve falında mezara koymak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir