AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mezara koymak

Kahve falında kendini mezara koymak

Kahve falında kendini mezara koymak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına inanılır.

Kahve falında kendini mezara koymak gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında mezara para koymak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü mezara koymak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara ekmek koymak aşık olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Kahve falında ölmeden mezara koymak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği mezara koymak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini mezara koymak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir