AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara taş koymak

Kahve falında mezara taş koymak

Kahve falında mezara taş koymak çirkin bir iş yapmaya, boş yere korku duyulacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sonunda mutlu olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara taş koymak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında mezara taş koymak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulur.

Kahve falında cebine taş koymak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşları üst üste koymak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında taş koymak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara para koymak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü mezara koymak elinin döneceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında mezara ekmek koymak ekonomik durumunun düzeleceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir