AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin üstüne oturmak

Kahve falında kedinin üstüne oturmak

Kahve falında kedinin üstüne oturmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayattan her istediğini alacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, büyük emekler vereceğine delalettir.

Kahve falında kedinin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Yoksa durumlar istenmeyen şekilde büyüyebilir.

Kahve falında kedinin üstüne oturmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işarettir.

Kahve falında sandık üstüne oturmak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına yorulur.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bokun üstüne oturmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak şansın ve istikbalin açık olduğuna, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir