AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne çamur sıçramak

Kahve falında üstüne çamur sıçramak

Kahve falında üstüne çamur sıçramak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sarsılacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin veya işlerinizin istendiği şekilde ilerleyebilmesi için gerekli değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sermayesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında üstüne boya sıçramak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamur sıçradığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur sıçramak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında havaya sıçramak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir