AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranın üstüne oturmak

Kahve falında kuranın üstüne oturmak

Kahve falında kuranın üstüne oturmak nasiplerini alacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Kahve falında kuranın üstüne oturmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulur.

Kahve falında sandık üstüne oturmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine yorulur.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak hayatının da düzene gireceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet eder.

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünde güller açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir