AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farenin üstüne oturmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, daha rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne oturmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yardımının olacağına işaret eder.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir