AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne çamur sürmek

Kahve falında üstüne çamur sürmek

Kahve falında üstüne çamur sürmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne çamur sürmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Kahve falında üstüne çamur sürmek büyük bir kazanç elde edileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında gözün üstüne far sürmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, geçecek güzel bir ömre işaret eder.

Kahve falında saça çamur sürmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline çamur sürmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurda bisiklet sürmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir