AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne çamur bulaşmak

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ömür boyu başarılı olacağına, çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında üstüne kan bulaşmak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında çamur bulaşmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya çamur bulaşmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ayağı boka bulaşmak borçlarının kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boka bulaşmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında idrara bulaşmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir