AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suya kapılmak

Kahve falında çamurlu suya kapılmak

Kahve falında çamurlu suya kapılmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu sele kapılmak gıybet edeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel suyuna kapılmak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, takdir toplayacak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında su akıntısına kapılmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında suya kapıldığını görmek şansının ve bahtının döneceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suya kapılmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Kahve falında akan suya kapılmak maddi sorunlarının artacağına, harama göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya kapılmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir