AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel suyuna kapılmak

Kahve falında sel suyuna kapılmak

Kahve falında sel suyuna kapılmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sel suyuna kapılmak gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sel sularına kapılmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sel suyuna kapılmak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında akan suya kapılmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya kapıldığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su akıntısına kapılmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, her istediğini alabileceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, yanlış işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında sulara kapılmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suya kapılmak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir