AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu sele kapılmak

Kahve falında çamurlu sele kapılmak

Kahve falında çamurlu sele kapılmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu sele kapılmak gördüyseniz:

  • Baskı altında duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu sele kapılmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla sele kapılmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına delalettir.

Kahve falında sele kapılmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun sele kapıldığını görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak birlikte kâh ağlayacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalettir.

Kahve falında evinin sele kapıldığını görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında birinin sele kapıldığını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir