AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya kapılmak

Kahve falında suya kapılmak

Kahve falında suya kapılmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında suya kapılmak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Kahve falında suya kapıldığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sel sularına kapılmak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sulara kapılmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suya kapılmak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su akıntısına kapılmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işarettir.

Kahve falında sel suyuna kapılmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında suya kapılmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suya kapılmak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir