AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya kapıldığını görmek

Kahve falında suya kapıldığını görmek

Kahve falında suya kapıldığını görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yakında işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında suya kapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var.

Kahve falında suya kapılmak kişinin evlatlarının artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında suya kapıldığını görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında sel suyuna kapılmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suya kapılmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında sel sularına kapılmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında su akıntısına kapılmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suya kapılmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir