AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suya kapılmak

Kahve falında bulanık suya kapılmak

Kahve falında bulanık suya kapılmak büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suya kapılmak gördüyseniz:

  • Planlanmadan ortaya çıkan yaratıcı fikirlerinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında bulanık suya kapılmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında suya kapılmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sel sularına kapılmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine rivayet eder.

Kahve falında su akıntısına kapılmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında suya kapıldığını görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında sel suyuna kapılmak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suya kapılmak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir